Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een geweldige tool om tijdens je zwangerschap je lichaam soepel, krachtig en “in vorm” te houden maar terwijl ook jezelf veerkrachtig en ontvankelijk te maken voor alle veranderingen die plaats vinden in je lichaam.

Wat?

Zwanger zijn houdt in dat je nieuw leven maakt en draagt en dit vraagt zowel liefdevolle aandacht van, als voor jezelf. Zwangerschapsyoga kan je hierbij helpen. Fysiek bewegen we het zwangere bekken dat onderhevig is aan de dragende veranderingen, om het bekken zowel stabiel als soepel te houden. Alles op een zachte maar tegelijk ook op een ondersteunende en versterkende manier.

Mentaal en emotioneel maken we ons klaar om “te mogen bevallen” en daarbij in onze eigen vrouwelijke kracht te geloven. Je hele mindset kan veranderen van angst naar liefde, zo gun je je baby de beste start van zijn of haar pril leven.

Ieder lichaam is volledig verschillend en daarom is het belangrijk te leren luisteren naar jezelf. Geef jezelf dan ook de tijd om je zwangere lichaam te leren kennen en te eren. Zo kan je zonder schuldgevoel je grenzen inbouwen zowel tijdens de les als in je dagelijkse leven.

We begeleiden iedereen zo veel mogelijk op een persoonlijke en individuele manier met alle discretie en vertrouwelijke openheid.

We leren in de lessen connectie maken door middel van ademhaling en beweging met de magie van het leven, het leven van je baby en dat van jezelf om samen gezond en veilig zwanger te zijn en om de connectie te vinden tijdens de bevalling.

De zwangerschapsyoga kan bijdragen bij tot een gezonde zwangerschap en een sneller herstel erna.